MOJPLANET d.o.o.

Na trgu gostovanja spletnih strani že od leta 2006.

SOFTACULOUS

Kaj je Softaculous?

Avtomatski instaler skript

Softaculous je dodatna komponenta za nadzorno ploščo CPANEL, ki jo vsebuje vsak paket gostovanja. Ta komponenta omogoča lastniku paketa hitro in enostavno instalacijo več kot 300 najboljših brezplačnih skript, programov in sistemov za upravljanje z vsebino (content management systems - CMS). Najbolje pri tem pa je, da ne potrebujete tehničnega znanja.

 

Posodabljanje skript

Softaculous omogoča enostavno posodabljanje že instaliranih skript. Ko izide nova različica instaliranega skripta, programa ali CMS sistema, vam Softaculous omogoči enostavno posodobitev v le nekaj klikih.


Nekaj primerov skript, ki jih lahko instalirate preko Softaculous, najdete v nadaljevanju.

Dnevniki (Blog-i):

b2evolution

b2

Skripta za dnevnike z možnostjo upravljanja večih dnevnikov, kategorij, podkategorij, design ločen od vsebine, funkcija iskanja, podpira več jezikov, iskalnikom prijazni naslovi (URLji).
Naslov: http://b2evolution.net/

Nucleus

nucleus

Zmogljiva skripta za dnevnike, ki podpira upravljanje večih dnevnikov, večih avtorjev, osnutke in zadržane vnose ter zaznamke.
Naslov: http://nucleuscms.org/

WordPress

wordpressWordPress je orodje za osebno objavljanje člankov s povdarkom na obliki in lastnostih, omogoča zaščito člankov z geslom, importiranje, tipografske okraske, podpira več avtorjev in tudi zaznamke.
Naslov: http://wordpress.org/


Upravljanje z vsebino:

Drupal

drupalNapredni portal z iskalnikom prijaznimi URLji, online pomoč, nivoji uporabnikov, iskanje po celotni vsebini, nadzor spletišča, razvejani komentarji, nadzor različice, dnevnik, novice.
Naslov: http://drupal.org/

Geeklog

geeklogCMS sistem portala s širokim spektrom modulov.
Naslov: http://www.geeklog.net/

Joomla 1.5.26 /2.5.11 / 3.1.1

joomlaJoomla! je eden izmed najzmogljivejših sistemov za upravljanje vsebine (CMS) na zemlji. Uporabljajo ga za spletne strani od enostavnih osebnih strani do kompleksnih spletnih aplikacij korporacij. Joomla! je zanesljiv sistem, ki ga je enostavno instalirati in enostavno upravljati.
Naslov: http://www.joomla.org/

PHP-Nuke

Ephpnukeden izmed na spletu najbolj razširjenih portalov s široko paleto modulov in jezikov.
Naslov: http://www.phpnuke.org/

phpWCMS

phpwcmsphpWCMS je idealen za profesionalne, javne in zasebne uporabnike. Je zelo enostaven za uporabo in omogoča vam ločitev oblike in vsebine. Mnoge lastnosti, hkrati zmogljive in enostavne za implementacijo olajšajo delo tako urednikom kot spletnim razvijalcem.
Naslov: http://www.phpwcms.de/

phpWebSite

phpwebsiteZelo zmogljiv CMS z upravljalcem dokumentov, obvestili, upravljalcem menijev, galerijo, pogostimi vprašanji (FAQ), izdelovalec spletnih strani (web pages maker), ankete, kategorizacija člankov, koledar, upravljalec povezav, izdelava obrazcev (form generator).
Naslov: http://phpwebsite.appstate.edu/

 

Post-Nuke

postnukeCMS s poudarkom na fleksibilnosti in varnosti. Širok spekter modulov dela Post-Nuke široko uporaben CMS sistem.
Naslov: http://www.postnuke.com/

Siteframe

siteframeEnostaven CMS narejen za hitro lansiranje spletne strani v službi spletne skupnosti. Lepi template-i, čist vmesnik, s poudarkom na enostavni objavi dokumentov.
Naslov: http://siteframe.org/

 

TYPO3

typo3Brezplačen odprtokodni CMS za potrebe podjetij na internetu in intranetu. Ponuja fleksibilnost in razširljivost, a hkrati vsebuje že uveljavljene lastnosti, funkcije in module.
Naslov: http://www.typo3.com/

Xoops

xoopsZelo popularen napredni sistem za upravljanje z vsebino (CMS).
Naslov: http://www.xoops.org/

 

Zikula

zikula

Zikula je orodje za izdelavo spletnih aplikacij, ki omogoča poganjanje dinamičnih spletnih strani in zmogljivih spletnih aplikacij. Menimo da so prednosti tega orodja predvsem enostavnost uporabe, hiter in enostaven razvoj, varnost, uporabnost, in fleksibilnost.
Naslov: http://zikula.org/


Podpora kupcem:

Crafty Syntax Live Help

Sistem za pomoč uporabnikom v živo. Odpre pogovorno okno, lahko tudi z večimi uporabniki hkrati. Omogoča mnoge napredne funkcije.
Naslov: http://www.cslh.com/

Help Center Live

Zelo zmogljiv vse-v-enem center za pomoč uporabnikom, vsebuje pomoč v živo, listke za podporo (Support Tickets) in pogosta vprašanja (FAQ). Nekatere lastnosti so: neomejeno operaterjev/oddelkov, nadzor obiskovalcev, začetek pogovora, zbiranje informacij o obiskovalcu, sledenje obiskovalcem, samodejno shranjevanje pogovorov, predhodno nastavljena sporočila, pusti sporočilo, samodejno pusti sporočilo operaterju, neomejeno poglavij pogostih vprašanj.
Naslov: http://www.helpcenterlive.com/

osTicket

Sistem listkov za podporo omogoča, email obveščanje, pop3 login, neomejeno email naslovov, administrator/osebje/uporabnik okvir strani, izogibanje autoresponder zankam, omejitev maksimalnega števila listkov na uporabnika, priponke, pager opozorila za administratorja.
Naslov: http://www.osticket.com/server/

PearlDesk

PHP Support Tickets

Enostaven sistem listkov za podporo, za enega administratorja, omogoča pošiljanje emailov in priponke.
Naslov: http://www.phpsupporttickets.com/

Support Logic Helpdesk

Sistem listkov za podporo, administrator/osebje/uporabnik okvir strani, predpripravljeni odgovori, podpira html jezik, omejitev emailov na uporabnika na dan, priponke.
Naslov: http://www.support-logic.com/index.php

Support Services Manager

Naslov: http://www.sheddnet.net/


Forumi:

phpBB2

logo_phpBBIzjemno popularen odprtokodni paket za forume, dela zanesljivo, enostaven uporabniški vmesnik in administratorski kotiček, čisti izgled, primeren za velike in male, da se ga lepo prilagoditi vašim potrebam.
Naslov: http://www.phpbb.com/

SMF

smfEleganten. Učinkovit. Zmogljiv. Brezplačen. SMF je vse to. SMF je paket za podporo skupnosti naslednje generacije, vsebuje veliko različnih funkcij, a hkrati nezahteven za strežnik.
Naslov: http://www.simplemachines.org/


Upravljanje gostovanja:

AccountLab Plus - potreben je nakup licence

accountlab_plusUpravljanje gostovanja, domen, neomejenega števila različnih planov gostovanja. Zaračunavanje mesečno, četrtletno, polletno ali letno. Izračun davka, podpira PayPal, WorldPay (FuturePay), NoChex, 2checkout in tudi čeke ter bančne transferje.
Naslov: http://www.mojplanet.net/alp.html/

 

phpCOIN

phpcoinAplikacija idealna za resellerje.
Naslov: http://www.phpcoin.com/


Mailing liste:

PHPlist

Zmogljiv sistem za upravljanje večih mailing list, podpira priponke.
Naslov: http://www.tincan.co.uk/


Spletne trgovine:

CubeCart

cubecartEnostaven za uporabo a vseeno zmogljiv nakupovalni voziček. Neomejeno število kategorij in izdelkov, več načinov plačila, izdelki za dolpoteg. Izgled je zelo enostavno spreminjati.
Naslov: http://cubecart.com/

OS Commerce

Naoscommercekupovalni voziček za napredne uporabnike s širokim spektrom modulov in podporo za skoraj vse načine plačila. Velika skupnost razvijalcev je pripravljena ponuditi rešitve prikrojene posebej za vaše potrebe.
Naslov: http://oscommerce.com/

Zen Cart

zen_cartNakupovalni voziček Zen Cart je umetnina na področju spletnih trgovin; je brezplačen, uporabniku prijazen, odprtokodni sistem za spletno trgovino. Program razvija uglašena skupina lastnikov trgovin, programerjev, oblikovalcev in svetovalcev, ki menijo da se je potrebno spletnega prodaje lotili drugače.
Naslov: http://www.zen-cart.com/


Pogosta vprašanja (F.A.Q.):

FAQMasterFlex

Neomejeno število kategorij/vprašanj/odgovorov, web administracija.
Naslov: http://www.technetguru.com/faqmasterflex.php


Galerije slik:

4Images Gallery

4imagesSistem za galerijo slik z neomejenim številom kategorij in podkategorij, web in FTP uploadanje slik, samodejna izdelava slik za predogled, komentarji, funkcija za pošiljanje elektronskih kartic, oceni sliko, naključna slika, zmogljiva administratorska nadzorna plošča.
Naslov: http://www.4homepages.de/

Coppermine Photo Gallery

coppermineGalerija slik s kategorijami, albumi, predogledom slik in srednjo velikostjo slik, funkcija iskanja, nove in naključne slike, upravljanje z uporabniki (osebne galerije, skupine), komentarji uporabnikov, funkcija za pošiljanje e-kartic, prezentacijski pregled slik.
Naslov: http://coppermine.sourceforge.net/

Gallery

galleryPopularen in zmogljiv sistem za upravljanje s slikami. Veliko možnosti nastavljanja podrobnosti.
Naslov: http://gallery.menalto.com/

 


Ankete in vprašalniki:

Advanced Poll

Skripta za anketo, ki se zgledujejo po oknih.
Naslov: http://www.proxy2.de/scripts.php

phpESP

PhpESP je učinkovita in zmogljiva aplikacija za spletno anketo, ki omogoča izdelavo kompleksnih in naprednih anket in vprašalnikov. Omogoča pregledovanje rezultatov realnočasovno in izdelavo naprednih analiz.
Naslov: http://phpesp.sourceforge.net/


Upravljanje projektov:

dotProject

dotprojectUpravljanje projektov, vnos podjetij, projektov, nalog (z Gantt grafi), forumi, datoteke, koledar, kontakti, listki, podpora uporabnikom (helpdesk), podpora večim jezikom, dovoljenja za uporabnike/module, teme.
Naslov: http://www.dotproject.net/

PHProjekt

phprojektUpravljanje projektov, opcijski sistem skupin, dovoljenja, koledar, kontakti, časovni potek, projekti, grafi, forumi, sledenje zahtevam, poštni client, datoteke, opombe, zaznamki, 'to-do' spisek, opomnik, glasovanje, podpora jezikom.
Naslov: http://www.phprojekt.com/


Wiki:

PhpWiki

PphpwikihpWiki je spletna stran, kjer lahko vsakdo ureja strani preko HTML obrazca. Povezovanje se izvaja samodejno na strani strežnika; vse strani so shranjene v bazi.
Naslov: http://phpwiki.sourceforge.net/

TikiWiki

tikiwikiTikiWiki je izdelan da bi bil mednarodni, čist in razširljiv sistem za upravljanje z vsebino (CMS) primeren za skupine in uporaben za spletne aplikacije, strani, portale vseh vrst za intranet in internet. TikiWiki deluje odlično tudi kot spletno orodje za sodelovanje. TikiWiki vsebuje veliko število funkcij in lastnosti, ki jih lahko omogočite po potrebi.
Naslov: http://www.tikiwiki.org/


Ostale skripte:

Dew-NewPHPLinks

dewcode

Imenik spletnih povezav. Kategorije, popularne povezave, nove povezave, odobrite povezav.
Naslov: http://www.dew-code.com/

Moodle

moodle

Sistem za uporavljanje tečajev narejen v pomoč učiteljem in instruktorjem. Z njim lahko izdelate kvaliteten online tečaj. Trenutno podpira 34 jezikov, vsebuje WYSIWYG (what you see is what you get) HTML urejevalnik, učitelj ima popoln nadzor nad nastavitvami za tečaj, raztegljiv nabor aktivnosti tečaja (forumi, revije, kvizi, viri in literatura, odločitve, ankete, naloge, klepetalnica, delavnice), prijava in spremljanje prijav uporabnikov, integrirano pošiljanje mailov in še veliko več.
ZRSŠ - Razvojna skupina za preučevanje sistemov za upravljanje z vsebinami šolam predlaga, za podporo izvajanja e-izobraževanja, sistem Moodle.
Naslov: http://moodle.org/

Noahs Classifieds

A classifieds system featuring categories and subcategories in unlimited depth, image upload for categories and classifieds, variable fields per categories, customizable email notifications, locking categories, classifieds approval, auto-thumbnail generation, classifieds management by user, send classified to a friend.
Naslov: http://classifieds.phpoutsourcing.com/

Open-Realty

openrealtySistem za prodajo nepremičnin, podpira priponke, podrobno iskanje, template-i za izgled, Yahoo Maps vmesnik.
Naslov: http://www.open-realty.org/

PHPauction

phpauctionGPL (general public licence) verzija skripte PHPauction. Skripta za spletno dražbo. Vsebuje obveščanje o ponudbah preko emaila, priponke, zadržana cena, minimalna ponudba, običajne in "dutch" dražbe, zgodovina ponudb, pošlji prijatelju, najvišja ponudba, dražbe, ki se kmalu končajo.
Naslov: http://www.phpauction.org/

phpFormGenerator

Generator obrazcev. Vsebuje do 100 vnosnih polj različnih vrst, vključno z upload-om datotek, nastavljivi atributi vnosnih polj. Pošlje vpisane podatke na email naslov ali shrani jih shrani v bazo. Vsebuje administratorski način.
Naslov: http://phpformgen.sourceforge.net/

WebCalendar

webcalendarSpletni koledar z veliko funkcijami, vsebuje zasebni in javni koledar.
Naslov: http://webcalendar.sourceforge.net/


Softaculous vsebujejo vsi paketi gostovanja: veliki, srednji in osnovni paket.


Zadnjič posodobljeno Četrtek, 13 Junij 2013 09:18