MOJPLANET d.o.o.

Na trgu gostovanja spletnih strani že od leta 2006.

Dropbox

Dropbox je storitev gostovanja datotek podjetja Dropbox Inc., ki omogoča gostovanje in sinhronizacijo datotek v oblaku ob uporabi/instalaciji enostavnega programa. Dropbox omogoča uporabnikom ustvariti posebno mapo na vsakem izmed njegovih računalnikov, ki ji nato Dropbox samodejno posodobi (sinhronizira) med seboj tako, da je vsebina na vseh napravah enaka, ne glede na to kateri računalnik uporabimo za pregled. Z drugimi besedami, vedno imamo na razpolago najnovejšo različico datoteke. Datoteke so dosegljive tudi preko spletne strani in posebne aplikacije na mobilnih telefonih. Deljenje (sharing) datotek s prijatelji in sodelavci sedaj ni več problem, ne potrebujete vedno premajhnega USB ključa.

Dropbox deluje na operacijskih sistemih Microsoft Windows, Mac OS X, Linux, Android, iOS, BlackBerry OS, neuradne verzije delujejo tudi na Symbian, Windows Phone in MeeGo.

Ustvarite račun na Dropboxu tudi vi preko te povezave in brezplačno pridobite 2,5 GB prostora.

 

Dropbox for Teams

Najnovejša storitev, ki jo omogoča Dropbox je namenjena skupinam. To je plačljiva storitev ki skupini petih ljudi omogoči uporabo 1000 GB prostora.
Več o tej storitvi sledi kmalu...

 

Zadnjič posodobljeno Petek, 28 Junij 2013 08:58